Disclaimer

Wanneer je deze website bezoekt en gebruik maakt van de aangeboden informatie en functionaliteiten, verklaar je automatisch akkoord te gaan met onderstaande bepalingen.

Informatie op deze website

De informatie op deze website wordt door Website maken met Divi met constante zorg en aandacht samengesteld. De inhoud, vormgeving en functionaliteiten van deze website kan echter op elk moment en zonder kennisgeving worden gewijzigd. Website maken met Divi kan een foutloos en ononderbroken functioneren van deze website niet garanderen. Het is mogelijk dat informatie die op deze website wordt geplaatst onvolledig en/of niet juist is.

Uitingen op deze website

Op deze website geef ik mijn eigen mening. Deze is tot stand gekomen op basis van mijn eigen ervaringen. Aan deze uitingen kunnen geen rechten worden ontleend.

Aansprakelijkheid

Website maken met Divi aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor directe of indirecte schade die is ontstaan door gebruikmaking van, het vertrouwen op of handelingen verricht naar aanleiding van de op deze website verstrekte informatie.

Hyperlinks en verwijzingen

Hyperlinks of verwijzingen naar websites van derden worden niet door Website maken met Divi gecontroleerd, gemaakt en/of onderhouden. Website maken met Divi aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid en geeft geen garanties voor de werking en inhoud van die websites.

Affiliate Disclosure

Op deze website staan affiliatie links naar websites van derden. Als je via één van deze links een aankoop doet, ontvangt Website maken met Divi een commissie. Dit is een kleine vergoeding voor het doorsturen van bezoekers. Met deze vergoeding kan deze website in stand worden gehouden en worden voorzien van nieuwe content. Producten die door jou worden gekocht zijn nooit duurder dan wanneer je direct via de betreffende website koopt. Ik promoot alleen producten waar ik zelf ik geloof en die ik zelf ook gebruik of heb gebruikt.