Divi Bars- Divi Life

Divi Bars

Divi Overlays - Divi Life

Maak prachtige promotiebalken, notificatiebalken, optin-balken en veel meer!

Met Divi Bars creëer je eenvoudig diverse soorten balken voor op jouw website. Bepaal zelf waar en wanneer de balk getoond wordt en wat hier in komt te staan.

Prijsklasse
Er zijn diverse licenties verkrijgbaar. Van een jaarlijkse licentie voor 1 website tot aan een lifetime membership voor alle producten van Divi LIfe.

Kosten tussen: $ 24 – $ 349

Divi Bars

Met Divi Bars kun je prachtige promotiebalken, notificatiebalken, opt-in-balken en veel meer maken. Je maakt de balken eenvoudig met de Divi Builder.

Wat kun je allemaal maken?

Je kunt veel soorten balken maken en er van alles inzetten. Denk bijvoorbeeld aan opt-in-formulieren, coupons, kortingscodes, afteltimer, knoppen, mededelingen, cookiemelding, en een winkelwagen. Alle Divi modules zijn te gebruiken en aan te passen in de Divi builder.

Ultieme controle

Divi Bars heeft veel mogelijkheden waardoor je jouw balk naar wens kunt instellen. Zo kun je de balk instellen dat deze op bepaalde data wordt weergegeven. Dit is erg handig wanneer je wisselende promoties hebt. De balk kan eenmalig weergegeven worden bij het laden van een pagina of altijd. Tevens kun je de balk boven of onderaan jouw pagina vastzetten of mee laten scrollen. Het is ook mogelijk om de balk op alle pagina’s of of specifieke pagina’s weer te geven. Je kunt zelfs voor elke pagina een andere balk instellen en meerdere balken op één pagina gebruiken. De balk kan voor diverse desktopschermen worden uitgeschakeld. Bovendien kun je nog veel meer aanpassen met CSS.

Triggers

Met de plug-in kun je eenvoudig aangeven wanneer de promobalk op jouw site moet verschijnen.

  1. Tijdsvertraging – De balk verschijnt na een door jouw ingestelde tijd
  2. Scrolvertraging – De balk verschijnt wanneer iemand scrolt
  3. Exit-intentie – De balk verschijnt wanneer iemand jouw website verlaat

Sjablonen

Je kunt je eigen bar ontwerpen of één van de 15 sjablonen van Divi Life gebruiken. Alle instellingen kunnen vervolgens weer naar wens worden aangepast.

Divi Bars - Divi Life - Sjablonen

Integraties

De plug-in kan zelfs worden geïntegreerd met 20 e-mailserviceproviders, zoals MailChimp, ConvertKit, ActiveCampaign, Aweber en MailPoet.

Inspiratie

Bekijk de demopagina voor inspiratie en de verschillende opties.

Divi Bars- Divi Life

Divi Bars

Maak prachtige promotiebalken, notificatiebalken, optin-balken en veel meer!