Divi Overlays - Divi Life

Divi Overlays

Divi Overlays - Divi Life

De ultieme pop-up maker voor Divi!

Met Divi Overlays kun je eenvoudig prachtige pop-ups en overlays maken. De overlays zijn te koppelen aan bijvoorbeeld tekstlinks, knoppen en afbeeldingen. Daarnaast kunnen ze worden geactiveerd met een automatische trigger, zoals tijds- of scrollvertraging of bij het afsluiten van de website. Kortom, er is heel veel mogelijk!

Prijsklasse

Er zijn diverse licenties verkrijgbaar. Van jaarlijkse kosten voor 1 website tot aan een lifetime membership voor alle producten van Divi LIfe.

Kosten tussen: $ 24 – $ 129

Divi Overlays

Met Divi Overlays creëer je eenvoudig overlays en pop-ups op volledig scherm formaat. Elk type inhoud kan aan de overlay worden toegevoegd. Daarnaast zijn de kleuren en transparantie van de achtergrond naar wens aan te passen. De overlay kan op alle pagina’s worden geactiveerd of op specifieke pagina’s.

Wat kun je allemaal maken met Divi Overlays?

Elke Divi module (40+) kun je in de overlay plaatsen. Daarnaast is het mogelijk om shortcodes van andere plug-ins in de overlay te plaatsen. Er is vrijwel niks onmogelijk. Maak bijvoorbeeld een overlay / pop-up voor een: login-gedeelte, prijstabel, formulier, winkelwagen, diavoorstelling, download-link en nog veel meer.

Alles kan een trigger zijn

Alles op jouw website kan een trigger zijn om de overlays te laten verschijnen. Bijvoorbeeld wanneer iemand op een link klikt die jij in een knop, afbeelding, tekst, of andere plaatst hebt gezet. Het is zelfs mogelijk om de overlay vanuit het menu of widget te laten openen. Daarnaast kun je de overlay automatisch laten verschijnen. Zo kun je bijvoorbeeld een tijd instellen, de overlay verschijnt dan na een door jouw ingestelde tijd in milliseconden. Of gebruik een scrolvertraging waardoor de overlay verschijnt wanneer iemand door de pagina heen scrolt.  Bovendien kun je nog de Exit-intentie gebruiken. Dit zorgt ervoor dat de overlay zichtbaar wordt wanneer iemand jouw website verlaat.

Animaties

Divi overlays heeft 11 verschillende animaties waar je uit kunt kiezen. Hiermee bepaal je op welke manier de pop-up wordt geopend.

Inspiratie

Bekijk de demopagina voor inspiratie en de verschillende opties.

Divi Overlays - Divi Life

Divi Overlays
De ultieme pop-up maker voor Divi!

Maak prachtige pop-ups, overlays en full size modules.