Divi - Elegant Themes - Thema en page builder

Divi Theme

Divi Overlays - Divi Life

Het populaire WordPress thema en de ultieme WordPress Page Builder!

Met Divi kan iedereen eenvoudig prachtige websites bouwen zonder te hoeven coderen. Er zijn 40+ modules, 1206+ vooraf gemaakte layouts en 163+ vooraf gemaakte websitepakketen beschikbaar. Wekelijks worden er nieuwe lay-outs toegevoegd, met royaltyvrije foto’s, iconen en illustraties.

1 licentie = volledige toegang voor onbeperkt aantal websites en gebruikers. Je krijgt toegang tot Divi, Extra, Bloom, Monarch en meer.

Kosten
Voor jaarlijkse toegang: $ 89 per jaar
Voor levenslange toegang: $ 249 eenmalig

Divi theme

Met Divi bouw je met gemak prachtige websites zonder enige kennis van coderen te hebben. Divi is meer dan alleen een WordPress-thema, het is een volledig nieuw website-bouwplatform dat de standaard WordPress-editor vervangt door een visuele editor (drag & drop builder). Met deze drag & Drop builder ontwerp je aan de voorkant van jouw website, je kunt dus meteen realtime de resultaten zien.

Wil je niet met een lege website beginnen? Geen probleem! Divi heeft namelijk al meer dan 163 kant en klare websites en meer dan 1206 design layouts voor je gemaakt. Deze kun je naar wens aanpassen met jouw eigen foto’s, teksten, kleuren, enz. Elke week worden er nieuwe lay-outs toegevoegd, met royaltyvrije foto’s, iconen en illustraties. Daarnaast zijn er meer dan 40 modules beschikbaar, zoals contactformulieren, knoppen, headers, oproep tot acties, tabbladen, blogs en veel meer.

Visueel ontwerpen

Met de drag & drop builder voeg, verwijder en verplaats je de modules aan de voorkant van jouw website. Je ontwerpt jouw pagina in real-time en ziet direct de resultaten. Daarnaast zie je ook meteen hoe jouw website er op een tablet en telefoon uitziet. Voor de liefhebbers kan er ook in de back-end gewerkt worden. Divi geeft u volledige ontwerpcontrole over jouw website.

Modules

Divi heeft standaard meer dan 40 modules beschikbaar, zoals: blogs, galerijen, formulieren, testimonials, sliders, call to actions, audio, video, blurbs, tellers, shop, log-in, menu’s, portfolio, social media, tabellen, tekst, zoeken, en nog veel meer. Heeft u behoefte aan andere modules? Dan kunt u plug-ins van derden installeren.

Voorafgemaakte lay-outs

Er zijn meer dan 1206 design layouts en meer dan 163 volledige websitepakketten beschikbaar, en dat allemaal in de Divi builder. Wekelijks worden er nieuwe lay-outs toegevoegd met royaltyvrije foto’s, iconen en illustraties.

Volledige ontwerpcontrole

In de meeste gevallen wil je jouw website aanpassen aan jouw huisstijl en/of smaak. Voeg simplelweg een Divi module toe en pas eenvoudig de content- ontwerp- en geavanceerde tabinstellingen aan. Er is ontzettend veel aan te passen, zoals: tekststijlen, lettertype- en grootte, hoverstijlen, vormverdelers, rand-en schaduwopties, transformeerfuncties, filters, effecten, animaties, achtergonden, kleuren, en zoveel meer. Voor de liefhebbers is er ook plaats voor aangepaste CSS.

Mobielvriendelijk ontwerpen

Met de responsive editing optie heb je volledige controle over elk onderdeel op elk mobiel apparaat. Hierdoor kun je het uiterlijk van elk element op computers, tablets en telefoons aanpassen.

Optimaliseren, converteren en marketing

Divi wordt geleverd met krachtige tools om jouw website tot een succes te maken. Zo is er Bloom-pop-ups om marketinglijsten te maken en Monarch voor social media sharing. Voor de liefhebbers is er ook de mogelijkheid voor Split Testing. Divi is ook compatibel met WooCommerce en biedt specifieke Woo-Commerce-integraties. Deze combinatie maakt het perfect om webshops te maken in eigen stijl. Je kunt namelijk de Divi modules op je productpagina gebruiken.

Voor webdesign professionals

Divi is niet alleen voor de doe-het-zelfers of beginnende webdesingers, maar ook voor professionals. Er zijn handige tools beschikbaar die de workflow naar een hoger niveau tillen. Dit maakt het bouwen van websites voor klanten makkelijker, leuker en sneller. Met 1 lidmaatschap bouw je onbeperkt websites voor jouw klanten. 
De bibliotheek bevat meer dan 1206 designs layouts en 163 volledige websites die je vrij kunt gebruiken. In de bibliotheek kun je ook jouw eigen designs opslaan om deze te hergebruiken voor andere pagina’s of websites. 
Daarnaast zijn er opties voor bijvoorbeeld: bulkbewerking, stijlen zoeken en vervangen, stijlen kopiëren en plakken tussen verschillende pagina’s of websites, quick action systeem, en veel meer. 
Stel ook aangepaste gebruikersrollen en machtigingen in voor jouw team of klanten.

Support

Er is 24/7 support beschikbaar. Heb je een probleem of kom je ergens niet uit dan kunt je dit aangeven in de chatfunctie. Met jouw toestemming kan de klantenservice toegang krijgen tot jouw website om zo het probleem te onderzoeken. Tevens zijn er helpsystemen en productrondleidingen met handige tips en instructievideo’s.

De Divi gemeenschap

Divi heeft bijna 700.000 gebruikers wereldwijd. Er zijn veel websites, Facebook-groepen en YouTube kanalen waar je informatie en tips en tricks kunt vinden en ideeën kunt opdoen. In de Facebook-groepen kun je vragen stellen of anderen helpen met problemen. De Divi gemeenschap is zeer behulpzaam! Tevens zijn er veel website te vinden die plugins, layouts en childthemes aanbieden.

Divi Theme builder - Elegant Themes

Divi Theme

Maak prachtige websites met het populaire WordPress thema en de ultieme WordPress Page Builder!