Extra Magazine Thema - Elegant Themes

Extra Theme

Elegant Themes

Het ultieme magazine WordPress thema en Divi Page Builder!

Met de Extra Theme en Divi Page Builder maak je prachtige blogwebsites, nieuwswebsites, online kranten en tijdschriftwebsites.

1 licentie = volledige toegang voor onbeperkt aantal websites en gebruikers. Je krijgt toegang tot Extra, Divi, Bloom, Monarch en meer.

Kosten
Voor jaarlijkse toegang: $ 89 per jaar
Voor levenslange toegang: $ 249 eenmalig

Extra Theme categorie builder en Divi Builder

Waar de Extra Theme in uitblinkt is de manier waarop je prachtige lay-outs kunt maken voor blogwebsites, nieuwswebsites, tijdschriftwebsites en online kranten. Extra Theme is gebouwd op de Divi Builder en heeft een geheel nieuwe set postgebaseerde modules. Divi en Extra kunnen tegelijk worden gebruikt. Waar Divi de focus legt op pagina’s, legt Extra de focus op postfeeds.

Berichten sorteren

Sorteer jouw berichten op categorie, rating, datum en meer.

Modules

De Extra Theme breidt de Divi builder uit met een geheel nieuwe set post modules, zoals de post feed, post carrousel, masonry blog en berichten met tabbladen. Daarnaast is er nog een advertentie module, een code module, een afbeeldingmodule en een tekstmodule. Door het gebruik van de Divi builder, heb je ook nog eens toegang tot de 40+ standaard modules.

Adverteerders op jouw website

Wil je advertenties van jezelf of derden plaatsen op jouw website? Voeg dat eenvoudig de advertentie module toe.

Menu’s en headers

Extra heeft een set megamenu’s waarmee je bijvoorbeeld favoriete of recente berichten kunt weergeven in het vervolgkeuzemenu voor categorieën. Uiteraard kun je ook een standaard menu gebruiken. Er kan ook een header boven het menu worden toegevoegd. Dit is een balk waar populaire berichten, social media buttons, winkelwagen en een zoekfunctie in kunnen worden gezet.

Kant en klare lay-outs

De Extra Theme heeft standaard 10 blogpagina lay-outs die je kunt gebruiken en aanpassen. Voor de overige pagina’s die je met de Divi builder maakt, kun je kiezen uit meer dan 1206 kant en klare designs.

Postindelingen

Er zijn 7 verschillende postformaten, waaronder: tekst, galerij, video, audio en quote. Afhankelijk van de postformat die u kiest, wordt het bijbehorende invoer vak weergegeven zodat je de juiste informatie kunt invoeren. De inhoud wordt opgemaakt volgens het gekozen format. De postformaten kunnen op alle of specifieke categorieën toe te passen.

Social media

Standaard wordt de Extra Theme geleverd met social media integratie. Dit maakt het voor bezoekers mogelijk om jouw bericht te delen en om jouw social media kanaal te volgen.

Opties in berichten

In de berichten zelf zijn er nog meer mogelijkheden. Lezers kunnen bijvoorbeeld jouw bericht beoordelen door het te waarderen met sterren, reacties achterlaten en delen op social media. Wanneer jij zelf reviews schrijft over producten of diensten, dan kun je aan het eind van deze beoordeling een score geven door middel van een percentage in de schuifbalk. Hier is ook plaats voor een samenvatting van jouw review. Daarnaast kun je gerelateerde posts koppelen, een advertentie plaatsen en de module ‘over de auteur’ toevoegen.

Widgets

De Extra Theme bevat een selectie van handige widgets. Deze widgets plaats je in de zijbalk of voettekst van jouw website of op specifieke pagina’s.

Volledige ontwerpcontrole

In de meeste gevallen wil je jouw website aanpassen aan jouw huisstijl en/of smaak. Voeg simpelweg een Divi of Extra module toe en pas eenvoudig de content- ontwerp- en geavanceerde tabinstellingen aan. Er is ontzettend veel aan te passen, zoals: tekststijlen, lettertype- en grootte, hoverstijlen, vormverdelers, rand-en schaduwopties, transformeerfuncties, filters, effecten, animaties, achtergronden, kleuren, en zoveel meer. Voor de liefhebbers is er ook plaats voor aangepaste CSS.

Mobielvriendelijk

Jouw website moet natuurlijk net zo goed werken op een desktop als op een tablet of mobiel. Extra past zich aan aan elk schermformaat en apparaat.

Producten en projecten

De Extra Theme wordt ook geleverd met een aangepast berichttype voor projecten. Hiermee kun je prachtige portfolio-pagina’s maken. Voor het verkopen van producten heeft de Extra Theme een WooCommerce-integratie.

Optimaliseren, converteren en marketing

De Extra theme wordt geleverd met krachtige tools om jouw website tot een succes te maken. Zo is er Bloom-pop-ups om marketinglijsten te maken en Monarch voor social media sharing. De individuele berichten zelf bevatten standaard social media buttons om het bericht te delen. Voor de liefhebbers is er ook de mogelijkheid voor Split Testing. Extra is ook compatibel met WooCommerce en biedt specifieke Woo-Commerce-integraties. Deze combinatie maakt het perfect om webshops te maken in eigen stijl. Je kunt namelijk de Divi modules op jouw productpagina’s gebruiken.

Voor webdesign professionals

De Extra Theme is niet alleen voor de doe-het-zelfers of beginnende webdesigners, maar ook voor professionals. Er zijn handige tools beschikbaar die de workflow naar een hoger niveau tillen. Dit maakt het bouwen van websites voor klanten makkelijker, leuker en sneller. Met 1 lidmaatschap bouw je onbeperkt websites voor jouw klanten.
De Divi bibliotheek bevat meer dan 1206 designs lay-outs en 163 volledige websites die je vrij kunt gebruiken. In de bibliotheek kun je ook jouw eigen designs opslaan om deze te hergebruiken voor andere pagina’s of websites.
Daarnaast zijn er opties voor bijvoorbeeld: bulkbewerking, stijlen zoeken en vervangen, stijlen kopiëren en plakken tussen verschillende pagina’s of websites, quick action systeem, en veel meer.
Stel ook aangepaste gebruikersrollen en machtigingen in voor jouw team of klanten.

Support

Er is 24/7 support beschikbaar. Heb je een probleem of kom je ergens niet uit dan kun je dit aangeven in de chatfunctie. Met jouw toestemming kan de klantenservice toegang krijgen tot jouw website om zo het probleem te onderzoeken. Tevens zijn er helpsystemen en productrondleidingen met handige tips en instructievideo’s.

De Divi gemeenschap

Divi en Extra hebben samen bijna 700.000 gebruikers wereldwijd. Er zijn veel websites, Facebook-groepen en YouTube kanalen waar je informatie en tips en tricks kunt vinden of om ideeën op te doen. In de Facebook-groepen kun je vragen stellen of anderen helpen met problemen. De Divi en Extra gemeenschap is zeer behulpzaam! Tevens zijn er veel website te vinden die plug-ins, lay-outs en childthemes aanbieden.

Extra Magazine Thema - Elegant Themes
Extra Magazine Thema - Elegant Themes
Extra Magazine Thema - Elegant Themes
Extra Magazine Thema - Elegant Themes

Extra Theme

Maak prachtige blogwebsites, nieuwswebsites, online kranten en tijdschriftwebsites met Extra, de ultieme Magazine theme en Page Builder!