Page Builder Everywhere - Divi Space en Aspen Grove Studios

Page Builder Everywhere

Divi Overlays - Divi Life

Voeg de page builder toe op plekken waar dit normaal niet kan!

Page Builder Everywhere voegt de Divi Builder toe aan gebieden waar dit normaal gesproken niet kan. Denk bijvoorbeeld aan widgetgebieden of modules in andere modules.

Prijsklasse

Er zijn diverse licenties verkrijgbaar. Van een jaarlijkse licentie voor 1 website tot aan een lifetime membership voor alle producten van Divi Space.

Kosten tussen: $ 29 – $ 449

Page Builder Everywhere

Deze plugin van Divi Space voegt de Divi Builder toe aan gebieden waar het normaal gesproken niet werkt. In alle modules waar je tekst neer kunt zetten, werkt de Page Builder Everywhere. Hierdoor kun je bijvoorbeeld modules in andere modules plaatsen. Daarnaast kun je de Page Builder gebruiken op aangepaste berichttypen, pagina’s, widgetgebieden en de kop- en voettekst.

Wat kun je allemaal maken

Met de Page Builder Everywhere kun je aangepaste berichttypen, categoriepagina’s, zoekpagina’s, archiefpagina’s, WooCommerce-productpagina’s en 404 pagina’s maken. Je kunt ook kopteksten (boven het menu), voetteksten en zijbalken maken met de builder.

Hoewel bovenstaande inmiddels allemaal al met de themabouwer van Divi zelf te maken is, heeft deze plugin nog wel iets speciaals.  Je krijgt meer controle over de widgets, zoals het gebruik van voorwaardelijke logica. Daarnaast kun je modules in modules bouwen. Denk bijvoorbeeld aan prijsmodules, restaurantmenu’s en blurbs in de tabmodule. Of blogs en aanbevelingen in de slidermodule. Bovendien kun je filters maken. Zet bijvoorbeeld een filter op je blog of tarieven. In de blog filterbare Divi blog met de Divi tabmodule lees je hoe je een filterbare blog maakt.

Hoe werkt het?

De plugin voegt de Divi builder aan alle tekstgebieden toe en gebruikt de jouw vooraf gemaakte Divi Layouts. De layouts moet je dus eerst zelf maken. Dat doe je in de Divi bibliotheek. Je kunt layouts maken met modules, rijen, secties en hele pagina’s. Sla deze vervolgens op in de Divi bibliotheek. Ga daarna naar de plek waar de layout in moet worden geplaatst en open de jouw layout in het tekstgebied van module.

Hulp en support

Op de website van Divi Space staan een aantal tutorials over Page Builder Everywhere en er is support beschikbaar. Verder zijn er 20 vooraf ontworpen balken die je kunt gebruiken en naar wens aan kunt passen.

Inspiratie

Bekijk de demopagina voor inspiratie en de verschillende opties.

Page Builder Everywhere - Divi Space en Aspen Grove Studios

Page Builder Everywhere

Voeg de page builder toe op plekken waar dit normaal niet kan!